NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En directe, final de folklore

El senyal de la Diputació serà retransmès per la TV Comarcal a partir de les 19 hores

Demà dissabte vuit grups acudeixen a la final del certamen “Sona la dipu amb música, balls i cançons tradicionals” que es celebra al Teatre Principal de València i que serà retransmesa en directe per la TV Comarcal des de les set de les vesprada. Dels vuit participants, dos pertanyen a les nostres comarques, el Grup de Danses d’Ontinyent i Canyamars de Canals.

Segons l’ordre establert, el grup ontinyentí, classificat en la primera semifinal celebrat en maig en Catarroja, obrirà la competició amb la Jota d’Aielo de Malferit i L’Ú de la Pobla del Duc, peces de la Vall d’Albaida. Aquesta agrupació és una de les més nombroses amb prop de 70 membre encara que només 20 eixiran a escena en la final. Canyamars de Canals actuarà en penúltim lloc per oferir les peces “L’U d’Ador i Els Aguelos de Canals.

 

 

El certamen està organitzat per la Diputació de València amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. El jurat valorarà l’actuació dels grups en tots els seus elements, incloent l’autenticitat, execució musical, instruments propis, indumentària apropiada i valorarà positivament que les parelles en la seua majoria estiguen composades per balladors mixtos. El guanyador del primer premi s’emportarà 2.500 euros; el segon 1.500 i el tercer 900 euros, a més de les corresponents plaques commemoratives. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.