NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació dels equips sènior i juvenil de l´Inter

L´any que ve formaran un equip infantil per a implicar als més menuts

Montesa és un poble de 1.300 habitants on l’afició a l’esport és manifesta. De fet, en la presentació oficial de l’Inter de Montesa de futbol sala es van reunir centenars de veïns que no s’han volgut perdre l’eixida al camp dels components del sènior i del juvenil, categoria esta última que enguany veu la llum animada pels èxits del primer equip l’any passat, que es va quedar a les portes de l’ascens a primera regional.

El pavelló ‘Camí de la Rutgla’ de Montesa s’ha omplert per a conèixer de primera mà als jugadors del sènior: una desena d’ells del poble, altres dos de Xàtiva, dos més de L’Alcúdia de Crespins i un altre de Llanera de Ranes. Tots junts, porten setmanes entrenant per a que la temporada d’enguany siga encara més exitosa que la de l’any passat.

L’ambient als vestuaris és familiar i l’afició molt entregada. De fet, l’Inter de Montesa compta amb 150 socis i el suport de 70 comerços locals i de pobles veïns, a més de huit patrocinadors principals. Si tot va bé, l’any que ve es formarà un equip infantil per a que els que hui porten la lona amb el lema ‘Amunt Inter’  siguen els que l’any que ve juguen amb la samarreta de l’equip.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.