NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposicions pel 400 aniversari del campanar

L'efemèride es celebra el 3 i 4 d'octubre

El campanar d’Albaida compleix 400 anys i el primer acte elegit per a celebrar aquesta efemèride ha de vore amb la cultura: la inauguració de dues exposicions, la primera d’elles cedida per la Conselleria de Cultura on es recull tot el patrimoni immaterial declarat BIC de la Comunitat Valenciana on el toc manual Campanes d’Albaida està inclòs des de l’any 2013. L’altra mostra és de fotografies; la del I Concurs batejat com “Campanari, Campanes, Campaners i Tos d’Albaida” que fou convocat a principi d’any per Cajamar i que ha tingut un gran èxit de participació. La formen una selecció de 60 treballs.

Per tan important cita es va crear la Comissió del 400 aniversari formada per l’Ajuntament, la Comissió de festes 2015, els Campaners d’Albaida, diverses associacions i veïns a títol individual. El programa tindrà els dies àlgids aquest dissabte i diumenge. El dia 3 d’octubre, quan el dia trencarà l’alba amb el so de totes les campanes del poble junt a les del campanar. Seguint amb les exposicions, altre bé patrimonial que es pot vore és la maquinària històrica del rellotge del campanar que ha sigut restaurada per l’Ajuntament.

Aquest és el tercer campanar que té Albaida des de la conquesta en 1245 i als tres, des de fa quasi 800 anys s’ha perpetuat el toc manual el que la converteix en l’única població de la Comunitat que ha mantingut ininterrompudament i diàriament aquest patrimoni de tots els valencians. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.