NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

X Fira Gastronòmica per al cap de setmana

Amb un gran ventall d'activitats culturals i lúdiques

La Pobla del Duc acull des de demà divendres i fins al diumenge, la X edició de la Fira Comercial, lloc de trobada per promocionar els productes de la comarca i on tots els sectors estaran representats: agroalimentari, comerç, turisme, artesania i cultura. L’objectiu no és altre que promocionar tota la producció de la zona.

La fira s’inaugura a les vuit de la vesprada amb parlaments, passacarrer, exhibició de danses locals i visita als estands que tanquen a les deu; però la programació continua un quart d’hora després.

El dissabte es matinejarà per assistir a les set del matí al concurs comarcal de tords per al cant. Els més menuts també gaudiran d’aquest dia amb tallers, jocs, manualitats i el circuit d’educació vial ubicat al carrer Gandia. A les onze i mitja el turisme farà acte de presència. Desfilada de moda, concentració de grups de teatre de la comarca i batukada amenitzarà la vesprada. Les nits de fira arrancaran a les deu i mitja. Del diumenge pel matí destaquem l’exhibició de munta i doma de cavalls al camí de Ronda i la ruta literària. A les dos hi haurà cassolada per als participants. Degustacions, bingo, aikido, kangoojump i més teatre donaran pas a l’acte de cloenda que serà a les vuit i mitja de la vesprada.

Com viem, un ampli ventall d’actes s’han previst per aquesta fira en la seua desena edició per respondre a tots els gustos dels visitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.