NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Deu anys de Fira Comercial

Rècord d'estands participants

La Pobla del Duc ha celebrat aquest cap de setmana la desena edició de la seua Fira Comercial “Bon Profit i Bona Gana” amb més expositors que mai, quasi 70 i amb un ampli programa d’activitats al voltant de les parades de productes d’artesania, gastronòmics, comercials, institucionals, d’associacions i entitats locals. Els encarregats d’inaugurar aquesta fira d’aniversari foren el director general de Comerç i i l’alcalde, Vicent Gomar.

Una dècada de fira que va incloure com a principal novetat el lliurament dels premis a la fidelitat a diferents persones i comerços per haver participat i confiat en aquest esdeveniment des dels seus inicis: pastisseria el Mercat; cooperativa vitivinícola de la Pobla del Duc; Mª José Català complements; Paper 21, Amadeu Bosca enquadres; Associació de Pintors Locals, Grup de danses. Hípica el Mellat i la Mancomunitat de la Vall.

L’obertura de la fira va incloure un passacarrer a càrrec de la Banda jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc i exhibició folklòrica del grup de danses locals a la Plaça de l’església acompanyats per la colla de xirimiters i tabaleters del Reial de Gandia. Els expositors tancarien a les onze de la nit però el programa continuaria amb les Nits de Fira. A aquesta hora tenia lloc una desfilada de moda i complements a càrrec de l’empresa Idees i esport amb la col·laboració del grup de teatre “Els Comediants de la Pobla del Duc” amb espectacle d’humor i música com aquesta imitació de Romina i Albano cantant “Felicità”.

El dissabte per la vesprada s’encetava amb un passacarrer amb actuació del Grup de Batukada “Batuka-Ta”i un taller de percussió amb el recinte firal ple de gom a gom. A les set altra desfilada de moda ens va donar a conèixer les últimes tendències ideals per a la tardor a més de tocats de monyo i rams de l’empresa “Elles i ells” i floristeria “GardenFlor”. Mig hora després tenia lloc altre dels punts forts de la programació la concentració de grups de teatre de la comarca “Fira 2015 a escena: art i comèdia al carrer del sainet” al carrer Nou.Teresa Benavent seria Carmen, la dona de la casa; Vicent Alberola com Pepe; la crià fou interpretada per Juana Canet i Damian Expósito va fer el paper de Raúl, l’emigrant.

Les nits de fira s’obriria amb la mostra d’art, dansa i diferents amb l’associació Cultural Masters Ballet d’Ontinyent on l’homenatge al rei del Pop, Michael Jackson deixà bocabadat al públic.Seguidament una exhibició de balls de saló de competició al carrer Ausiàs March va comptar amb tota una campiona nacional, Carla Benito natural de La Pobla del Duc.

Aquesta fira tampoc s’oblida dels més menuts que gaudeixen de tot tipus d’activitats com tallers, jocs tradicionals i manualitats. De tot el que va oferir la Pobla ahir diumenge els informarem al Telenotícies de demà. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.