NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Paella gegant per a 1.500 persones

En commemoració del 400 aniversari del campanar

La pluja no fou impediment perquè 1500 persones gaudiren de la paella gegant cuinada pels experts de Galbis en Albaida per commemorar el 400 aniversari del campanar. La plaça Major oferia aquest magnífic aspecte en una jornada de celebració que va començar ben matí.

Confiar en Galbis és sinònim d’èxit ja que comptem amb més de 35 anys d’experiència en el sector especialitzats en l’elaboració d’esdeveniments multitudinaris amb la paella com bandera. Galbis, a més, posseeix el rècord guiness a la paella més gran del món que es realitzava en Madrid en l’any 2001, servint 110.000 racions. A Albaida foren 1.500 i veient la bona pinta i els plats tan replets escudellats podem assegurar que tots els presents es quedaren encantats amb aquesta cita gastronòmica que no fou l’única del programa de commemoració. Per la nit va haver concert de Macaco i repassem el previst per ahir diumenge.Aquest ha sigut el preludi perfecte per encetar aquesta setmana frenètica de festes.Els moros i cristians envairan el poble el dia dels valencians, el 9 d’octubre per la vesprada.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.