NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El millor folklore valencià posa punt i final a la Fira Comercial

Grup de danses i actuació de Botifarra

Que la Fira de la Pobla del Duc està més viva que mai ho comprovem amb la quantitat d’actes que es van desenvolupar el diumenge, últim dia d’aquesta desena edició. Pel matí els cavalls coparen l’atenció amb l’exhibició de “Monta i Doma” a càrrec dels aficionats del poble que va canviar d’escenari previst, desenvolupant-se a la cavallerissa de l’organitzador. Aquest col·lectiu fou un dels que rebien dos dies abans el premi a la fidelitat per haver participat des de la primera edició. Una hora després un contacontes per a xiquets “Els tres porquets” a càrrec del grup de teatre els comediants de la Pobla del Duc va omplir d’espectadors al carrer Nou.

Per la vesprada va haver bingo a càrrec de la banda jove de la Unió Musical de la Pobla del Duc. A les sis una exhibició d’Aikido al convent va donar a conèixer aquest nou art marcial. Altra exhibició, de Kangoojump a la plaça de l’església a càrrec de Gym Elite Sport i amb la monitora Lucía García va ensenyar als presents aquest sistema d’entrenament a base del rebot que permet cremar fins un 25% més de calories que qualsevol altre esport. A les set i mitja va haver més representacions teatrals i ja a les vuit i mitja s’encetaria els actes de cloenda, primer amb l’exhibició del Grup de Danses “Espart i Veta” de la Pobla del Duc.

El fermall d’or a la fira el posaria l’actuació de Pep Gimeno Botifarra acompanyat de rondalla i Ahmed Touzani al carrer Ausiàs March.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.