NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida commemora el centenari de Messa

El Palau alberga una exposició amb obres inèdites

La sala d’Exposicions del Palau dels Milà i Aragó d’Albaida acull fins al 29 de novembre una restrospectiva de Francesc Semperede Mesa, Messa (Albaida 1915-1996) que mostra obra inèdita de l’artista albaidí i deixeble de Segrelles, a propòsit del centenari del seu naixement. La inauguració acudia Xavier Rius, diputat de Cultura de la Diputació de València.

Diuen de Messa que és un artista injustament desconegut. El seu fill Fèlix guardava les seues obres, olis, dibuixos, collages, escultures... que precisament formen ara la mostra. La seua obra engloba un gran conjunt d’estils, des de l’expressionisme fins l’abstracció, algunes amb un fort contingut eròtic. De Messa, Joan Fuster recomanava conèixer el seu art que sembla nascuda d’una energia fosca, reconcentrada com un combat alhora sense esperança i sense desistiments.

La mostra està comissariada per Artur Heras, fundador de la sala Parpalló de València, Martí Domínguez i Félix Sempere. Després de la seua exhibició en Albaida, l’exposició viatjarà cap a Ontinyent on serà exposada al Centre Cultural Caixa Ontinyent del 4 de desembre de 2015 al 3 de gener de 2016. A més de la mostra a Albaida també s’ha homenatjat a aquest il·lustre artista amb el primer certamen de pintura Mural Messa on diferents artistes han engalanat espais urbans amb murals que recorden l’energia i originalitat de les seues obres. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.