NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert d´Efecto Pasillo

Ha portat la seua gira ´Tiembla la Tierra´reunint a centenars de fans

Albaida ha vibrat amb els acords de guitarra i bateria del grup Efecto Pasillo, que ha portat la seua gira ‘Tiembla la Tierra Tour’ a la localitat com a part del actes de celebració de les Festes Patronals del 2015.

Aquesta actuació forma part de la gira de presentació del l’últim treball del grup canari, ‘Tiembla la Tierra’, que ha sortit al mercat fa un mes sense perdre l’essència colorista i divertida que caracteritza a Efecto Pasillo. Javi Moreno, Iván Torres, Arturo Sosa i Nau Barreto han interpretat cançons noves com ‘Cuando me siento bien’, però no s’han oblidat dels temes més coneguts dels seus dos primers àlbums, especialment del seu èxit ‘Pan y mantequilla’ que els llançà a la fama en 2010. Però Efecto Pasillo no és l’únic grup d’èxit nacional que ha participat a les festes d’Albaida, ja que Maldita Nerea també ha format part de la programació dels dies grans d’aquesta localitat.

El concert, que era gratuït, ha tingut lloc a l’Avinguda de la Fira i ha congregat a centenars de persones que, després de viure l’espectacular entrada de moros i cristians, han volgut gaudir de més de dues hores de ritme pop. Quan Efecto Pasillo ha acabat amb el seu espectacle, la diversió ha continuat de la mà de l’Orquestra Mito.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.