NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert de Maldita Nerea

El concert ha estat organitzat pel programa ´Sona la Dipu´

Els veïns d’Albaida han gaudit de la música del grup murcià Maldita Nerea, que ha actuat en per a centenars de persones com a part del programa de les festes patronals 2015.

El concert, organitzat per Sona la Dipu, tingué lloc a l’Avinguda de la Fira i tothom pogué gaudir d’ell, ja que era gratuït. Temes clàssics com ‘El secreto de las tortugas’ o ‘Cosas  que suenan a...’ sonaren juntament amb la música més nova de ‘Mira Dentro’, el treball més recent de l’agrupació, que sortí l’any passat. Just abans de l’inici de l’espectacle s’anunciaren els guanyadors del certamen Sona la Dipu pop-rock 2015. Després, les tortugues, que es com es fan anomenar els seguidors de l’agrupació, pogueren gaudir de les cançons de Jorge Gómez, Rafa Martín, Tato Latorre i Serginho Moreira durant més d’una hora i mitja.

Maldita Nerea és l’últim dels artistes d’èxit nacional que han participat dels dies grans d’Albaida aquest any, després de Macaco i Efecto Pasillo. Tots tres han posat ritme a unes festes que han contat amb el planter de músics més important dels últims anys. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.