NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Disfresses en la Nit de l´Olla

Les filades ixen al carrer per a participar en esta cita amb el bon humor

La Nit de l’Olla d’Albaida és una cita ineludible per als amants de la festa i les diferents filades participen amb disfresses conjuntes que els identifiquen en un recorregut pels carrers del poble que permet als veïns viure de prop un dels actes més multitudinaris.

Els pirates encapçalen una marxa on alguns van damunt de la carrossa i altres prefereixen fer la desfilada a peu. Això sí, tots disfruten de beguda i bona música per a amenitzar un recorregut pel centre del poble on no falta la germanor.

Al seu darrere, estos mags abillats amb barret negre de copa, samarreta blanca, tirants, pantalons vaquers i vareta màgica, acompanyats dels músics de la filà.

Però un dels grups més nombrosos el trobem en esta quadrilla de cabareters i cabareteres on els més menuts segueixen el ritme dels adults que, al seu darrere, desfilen amb elegància morocristiana. En acabant, els futbolistes els segueixen de prop, amb perruca cardada, samarreta i pantaló curt, calcetins alts i sabatilles. La filà, repartida en dues comparses, fa ús del blau i el roig per a conformar dos equips diferents.

I per a finalitzar, estos creatius de la filà Mosqueters, que van disfressats de focs d’artifici acompanyats dels músics de la lira de Quatretonda. Ells porten la disfressa més elaborada i, per tant, són els que més admiració desperten entre participants i espectadors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.