NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ofrena a la patrona

La Verge del Remei centra l´activitat festiva del poble

La primera referència documental sobre la Verge del Remei és de l’any 1623 encara que no es conega la seua arribada a la localitat. Quasi 400 anys després se la venera amb la mateixa estima. Altra ofrena al seu honor ha tingut lloc a les celebracions patronals, aquesta protagonitzada per tots els festers encapçalats pel president de la comissió, Jorge Úbeda i la Regina Major, Ángela Martínez, molt guapa vestida de fallera. No faltaren els festers, integrants de la Quinta del 75 acompanyant a les Dames d’Honor, les que han complit 18 anys amb la mateixa indumentària del dia de la presentació, de blanc a l’igual que les roses dels seus rams; rams que dins del temple s’entregarien a la patrona. La Reina Infantil i cort d’honor posaren eixe punt innocent a l’acte.

Però festers són també els integrants dels moros i cristians que també participaren en l’ofrena que eixia des del carrer Rosendo Juan fins l’església. Les diferents filades del poble com els Muntanyers  o pirates omplirien de flors i grans corones l’altar i la imatge més volguda d’Albaida.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.