NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Promoció turística en València

En l´oficina de turisme del carrer Les Barques

L’oficina de turisme situada al carrer de les Barques de València, al costat del Teatre Principal i enfront del Banc de València, acull estos dies la promoció especial del poble d’Anna, un municipi d’interior molt conegut per la seua albufera, però també pels seus paratges naturals, les seues fonts, la seua gastronomia i el seu valor patrimonial, amb el Palau dels Comtes de Cervelló i l’església parroquial com a estendards.

Anna no ha sigut l’únic poble de les nostres comarques que s’ha promocionat a la capital del Túria des del punt de vista turístic, ja que esta iniciativa de la Diputació de València permet a tots els municipis de la província fer ús de les instal·lacions de forma temporal per a promocionar les seues localitats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.