NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XIV Fira d´artesans i oficis

Bon menjar i activitats per als menuts completen la fira tradicional

Benigànim ha acollit este cap de setmana una nova edició de la mostra d’artesania i oficis a la Plaça Major i els voltants en la que s’ha convertit ja en una fira tradicional que porta 14 anys en marxa. En esta edició podem trobar treballs en forja com aquestes peces decoratives, però també trobem les cistelles més típiques o les creacions dels artistes de la tela.

La tradició dels bous conjuga l’ofici de fuster amb el de creatiu i, com veuen, representa els bous al carrer, el bou embolat i inclús una plaça de bous mesclant la fusta amb el ninots de playmobil.

Les arracades i la marroquineria són ja uns clàssics dels mercadets a l’aire lliure, però també les pedres precioses o els instruments musicals com estes flautes decorades per als més menuts. Armes de fusta per als més bel·licosos i jocs d’escacs a tamany gegant per als més intel·lectuals es donen la mà en una fira  on els més menuts són els protagonistes i on l’alimentació també té un paper important. No de bades la mel, el vinagre, els dàtils i l’arrop i tallaetes han triomfat en la present edició. I per als més majors, també hi ha articles, com estos bastons que ens serviran per a no caure un bac mentre passegem per la fira.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.