NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

X Fira de Comerç

Un centenar de parades han omplert els carrers d´este poble

Aquest ha sigut un cap de setmana especial a Bocairent. La desena Fira de comerç ha comptat enguany amb un centenar de parades de tot tipus. Més expositors que mai distribuïts en zones noves com el carrer Sant Roc.  A més, s’ha comptat amb un variat programa d’activitats per completar l’oferta com l’obertura de tots els monuments i museus o la consumició amb tapa gratis a diferents bars i restaurants.

Els productes alimentaris estan sempre ben presents amb xocolates artesans, mel, torrons o melmelades entre altres; igualment diversa resulta l’oferta de begudes i restauració. Cabassos de vímet, joguets de fusta, titelles, articles de feltre o cosmètics naturals han sigut opcions artesanes presents a la Fira de comerç de Bocairent sense deixar de banda les pilotes de frontó, bosses de pell o la indumentària tradicional.

El comerç, les associacions i col·lectius locals estan molt presents a la fira però la seua fama traspassa la frontera local i comarcal tant en visitants com participants.

Tothom sap que la xocolata prové del cacau, una planta tropical que té aquest aspecte.

Però l’oferta comercial inclou també nous elements per a la llar com estufes i calderes de biomassa o alternatives de telecomunicacions mitjançant la fibra òptica.

Més enllà de les possibilitats de compra, Bocairent ha mostrat al llarg del cap de setmana una síntesi de la seua dinàmica vida cultural i festiva amb exposicions, danses a càrrec de Cardaors; concerts però sobretot amb diferents cercaviles com la dels Cabolos: el Mestre, el Cuiner, el Tort, la Xiqueta, el Negret, el Manyo i l’Avi amb més de 50 anys de tradició foren una vegada més rebuts amb especial il·lusió pels xiquets i xiquetes. Ells, a més, serien protagonistes a posteriori; prenent el relleu amb una desfilada infantil de Moros i Cristians representant a les nou filades del municipi.

Més estands i més activitats que han fet gaudir a veïns i visitants d’un dels caps de setmana més intensos de l’any a Bocairent. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.