NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

25 atraccions i 150 paradetes per a la Fira

La inauguració serà divendres a les 20.30 hores

Aquest divendres a les vuit i mitja de la vesprada s’enceta una nova edició de la Fira de l’Olleria que enguany compta amb 25 atraccions, més de 150 parades comercials i una nombrosa participació de col·lectius locals que convoquen diferents actes.

Les activitats portades a terme pel propi ajuntament inclou el concert de Sigarrito i Saba-Nova al teatre Goya el divendres a les onze de la nit; la revetlla popular de fira a la mitjanit del dissabte amb l’orquestra Seven Crashers; la biblioteca a la fira el diumenge al migdia amb mercat solidari i actuació de Rondaball i la presentació de l’APP de l’Ajuntament.

No faltaran les dos curses clàssiques: la volta cicloturística a la comarca que partirà a les nou del dissabte i passarà per Alfarrassí, Benissuera, Guadasséquies i Benifànim i la volta de motos clàssiques que es concentraran al matí del diumenge. La primera de les novetats la trobem al primer concurs monogràfic de gos rater valencià.

Altres actes que sorgeixen enguany són el concurs de dards electrònics i una globotà a càrrec dels amics cordà de Glòria de l’Olleria.

Només queda per comentar la segona màster class de zumb prevista de 12´30 a 14 hores del dissabte i el dia del xiquet, el dilluns 26 on totes les atraccions es posen a 1´50 euros. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.