NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de la variant CV-611

L´antic vial de La Pobla del Duc a Benigànim també s´ha millorat

El president de la Diputació de València ha inaugurat el primer tram de la variant de la carretera CV-611 de La Pobla del Duc a Benigànim. Els projecte de la nova variant ha abastat una longitud de més de tres kilòmetres. Els principals objectius han sigut evitar les corbes forçades de l’antiga carretera, restringir el pas al tronc principal de la via i millorar el drenatge, la senyalització, l’abalisament i els sistemes de protecció per als motoristes. Amb aquest objectiu s’han invertit 7,6 milions d’euros.

L’obra comprèn el tram que s’inicia en la redona dels afores de Benigànim i fins a la glorieta d’intersecció amb la CV-611 del camí de l’estació del tren.

Al mateix temps, per a garantir l’accessibilitat a l’entorn, s’ha condicionat l’actual CV-611, un vial que, a més d’haver quedat obsolet per la quantitat de tràfic que havia de suportar, presenta un traçat molt sinuós i estret, fortes pendents en la zona que creua el barranc de Torrella i un ferm massa desgastat. Amb l’actuació sobre l’actual CV-611, s’ha construït una redona en la intersecció de la nova carretera amb el camí de La Pobla que dóna accés al poble de Quatretonda, i una altra en la intersecció amb el camí que dóna accés a l’estació. També s’ha arreglat el Camí Vell de Gandia i s’ha fet una nova via de servei que ix des de la redona de la glorieta del ferrocarril, al costat de La Pobla del Duc. Com a part del projecte, s’han executat dos ponts sobre el barranc de Torrella i el del Forcall.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.