NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

328 anys de fira

Enguany s´han arreplegat diners per als refugiats sirians

L’Olleria ha celebrat este cap de setmana la seua fira, una cita amb el comerç, la tradició i la diversió perquè, des de fa 328 anys, este poble és referent a tota la comarca cada mes d’octubre. Enguany, a més, és una fira solidària, perquè s’han arreplegat diners per als refugiats sirians. En la fira hi ha paradetes de tot tipus, des de fruits secs i llepolies fins a articles per a la llar o cotó de sucre per als més menuts, per no parlar dels estands dedicats al bon menjar i l’embotit. El divendres per la vesprada tenia lloc l’acte d’inauguració amb els festers, la banda i la corporació municipal. El tall de cinta va córrer de la mà de les reines d’enguany, la infantil, Vera Ferrandis, i la major, María Ortiz.

‘El hombre del bigote’, un gran clàssic de totes les fires, també acudix a L’Olleria per a oferir els seus productes, sempre a bon preu.

‘El hombre del bigote’ és parada obligatòria per als amants de l’embotit de qualitat i els bons vins gallecs, però als més menuts els crida més l’atenció anar d’atracció en atracció, pujant-se als clàssics cotxes de xoc o a la granota. Per a finalitzar l’acte d’inauguració, un castell de focs d’artifici posava la nota de color a la jornada.

Al se’n demà dissabte, després d’un bon descans, la jornada començava amb una volta cicloturista ‘Memorial Mauro’ que va eixir des del Parc Beat Pare Ferreres i que passà per Alfarrassí, Benissuera, Sempere, Guadassèquies, i Benigànim, on els esportistes varen fer parada per a esmorzar abans de tornar a casa.

Ambulància i Guàrdia Civil, a més dels voluntaris, s’encarreguen de que tot vaja conforme al que tenen planejat els organitzadors d’una volta que ja va per  l’edició número setze.

En esta fira centenària no només la tradició està a peu de carrer. Els conductors han disfrutat del servei gratuït que l’any passat ja va disposar l’agència d’assegurances Catalana Occident. Es tracta d’un tractament per a les llunes que repèl la pluja durant sis mesos.

Com veuen, la fira no només aprofita per a comprar, perquè podem deixar els vehicles a punt i ajudar als demés també. Per a este menester, només cal canviar d’escenari i acudir al mercadet solidari muntat per les entitats socials i culturals del poble que enguany han arreplegat diners per als refugiats sirians.

La rondalla per als més menuts, ambientada en les nostres terres, va animar a tots, els va donar una bona lliçó i els deixà preparats per a un bon dinar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.