NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jaouad Oumellal i Raquel Landín guanyen la Pujà al Castell de Xàtiva

Esta ha sigut la trentena edició de la cursa

Jaouad Oumellal, del Cárnicas Serrano, és el flamant vencedor de la trentena edició de la Pujà al Castell de Xàtiva, la última de les curses del Circuit de la Diputació de València, amb un temps de 32:05. Ell és, a més, el vencedor absolut del circuit, conformat per una dotzena de proves, encara que només li ha fet falta participar en nou per a aconseguir el triomf.

El segon en entrar per meta ha estat Hicham Ettaichmi, del club d’atletisme Massamagrell, amb un temps de 32:20. El tercer ha estat Adil El Hand, amb un temps de 34 minuts.

Pel que fa a les dones, Raquel Landín ha sigut la primera en entrar per meta amb un temps de 38:50, seguida de María Ureñas, amb un temps de 41:58 i la veterana Carmen Salas, amb 42:15. La vencedora absoluta del circuit ha sigut enguany Irene Espí, del Cárnicas Serrano, a la que no li ha fet falta participar en la cursa de Xàtiva per a aconseguir el triomf.

Els participants disfrutaren ahir d’una jornada primaveral en la que no faltà la música i l’aplaudiment de tots els que acudiren a animar. 500 xiquets inscrits participaren en les proves prèvies, mentre que foren més de 1.400 els que s’apuntaren a la d’adults, encara que d’ells acabaren la cursa 1.266. Tot un èxit per als organitzadors i per als xativins, que veuen perpetuar-se una de les carreres més boniques i dures del circuit.

El regidor d’Esports és un dels que ha participat en nombroses ocasions a esta cursa, però enguany no ha pogut ser per culpa d’una lesió al genoll. Tot i així, de segur que en properes edicions torna a posar-se les sabatilles.

El 30 per cent dels corredors són de Xàtiva, prova de que l’atletisme a la ciutat està viu i no és només una moda passatgera. I és que, any rere any, els locals van fent-se notar cada vegada més.

En acabar la cursa, els corredors disfrutaren de massatges gratuïts gràcies al treball del gabinet de bellesa Ruth, un dels múltiples serveis que ofereix el gimnàs Aquasport de la capital de La Costera.

Paral·lelament, els professionals d’Aquasport varen organitzar una matinal plena d’activitats per a totes les edats. La zumba va omplir la vorera de l’Albereda d’amants del moviment sensual, mentre que uns metres més enllà, en la glorieta José Espejo, les cintes elàstiques, les peses, les pilotes i els caixons eren les ferramentes que empraven els amants del TRX funcional, esta vegada a l’aire lliure i disfrutant de l’ambient lúdic que es va respirar ahir en Xàtiva.

La cursa, a més, també va tindre una vessant solidària, ja que s’arreplegaren diners per a Ainhoa, la xiqueta que pateix el Síndrome de Rett.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.