NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Albufera d'Anna porta la sort de la Loteria Nacional al Palau dels Cervelló

'El pato afortunado' ofereix dècims personalitzats i venda a través d´internet

L’administració de loteria l’Albufera d’Anna “El pato afortunado” ja es troba immersa en la campanya de Nadal que augmenta les vendes respecte a anteriors edicions. Precisament el seu bon fer amb iniciatives tan exitoses com els dècims personalitzats,  la venda on-line o el repartiment del tercer premi en 2012 o el cinquè en 2014 han fet sumar consumidors el que ha portat a ser seu d’un dels sortejos viatgers de la Loteria Nacional que es celebrarà l’any que ve al Palau del Cervelló d’Anna. Precisament Internet s’ha convertit en la punta de llança d’aquesta administració de la que fan ús inclús veïns de Rúsia.

Loteria de València; loteria albufera d’Anna; loteria de Anna; loteria de Navidad i loteria personalizada són el nom de les cinc pàgines web per on aquesta administració ven a tot el món. Precisament, aquesta última, la personalitzada compta amb comandes de tota Espanya on s’interessen tan empreses com particulars.

Per tant, si es ven més hi ha més premis. A aquesta data els 600.000 euros en premis repartits l’any passat ja s’han superat i falta sumar la campanya de Nadal, una campanya que també compta amb la imatge de Nacho Vidal que va arribar de casualitat.

Per si de cas ja s’han preparat per al proper 22 de desembre, comprant tres traques i omplint la nevera de cava.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.