NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

50.000 euros per a renovar el sostre de l´Ajuntament

La Diputació ha donat els diners necessaris per a l´obra

La Diputació de València ha canviat la coberta de l’edifici de l’Ajuntament de Bolbaite per a evitar goteres amb una ajuda de 50.000 euros.  Fa dos anys que la Diputació de València va anunciar que llevarien el canyís antic i es canviaria l’estructura, però no ha sigut fins ara que s’ha pogut executar l’obra.

Aprofitant la visita a l’Ajuntament, el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha signat al Llibre d’Or i s’ha entrevistat amb l’alcaldessa, que li ha demanat una altra ajuda econòmica per a adequar un edifici que mai no ha patit cap reforma i que, per tant, necessita canviar moltes coses per a fer-lo accessible a les persones amb mobilitat reduïda i més confortable per als treballadors.

El president de la Diputació ha pres nota de les necessitats del municipi per a estudiar-les i poder ajudar-los el més aviat possible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.