NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

DVD i llibre de l´Olímpic i el Reial Madrid

Els beneficis es destinaran a entitats benèfiques

Fa exactament dos anys, l’Olímpic es colava en la vida social de Xàtiva com feia anys que no succeïa pel seu aparellament amb el Reial Madrid per als setzens de final de la Copa del Rei, convertint-se aquest en el partit més gran de la història del club socarrat. Ara aquest esdeveniment s’ha immortalitzat en un llibre i DVD obra de Javier García Paños, ex-àrbitre i el periodista Pepe Gutiérrez. La presentació de “Records d’anada i tornada” va deixar menut l’ex convent de Sant Domènec de Xàtiva amb presència de representants dels dos clubs com l’entrenador de l’Olímpic d’aquella temporada, Toni Aparicio; director tècnic esportiu, José Alemany o el llavors president, Alfonso Rus. Del Reial Madrid es va comptar amb el jugador internacional de l’equip blanc en la dècada dels 80, Francisco Bonet.

Que no fou altra que l’enfrontament amb el Reial Madrid, un dels equips més poderosos del món.

L’obra és una recopilació de més de 500 documents gràfics i sonors de persones anònimes amb la col·laboració inestimable de llegendes del club com Vicent Iborra; Ramón Miralles o l’ex president Rus.

 “Records d’anada i tornada” té un preu de venda de 20 euros i descomptant les despeses, els beneficis es destinen a vàries associacions i col·lectius de la ciutat.

El partit en Xàtiva es va empatar i el del Bernabéu va comptar amb més de 63.000 espectadors, més de mil de l’Olímpic amb bufandes i banderes del club. Per l’Olímpic jugaren Francis,  Kike Alcázar, l’actual president, Mendoza, Pepín, Peris, Rifaterra, Samu, Denis, Marenyà, Àlex Vaquero, Belda, Revert, Franch i John Edison. Es va fer un bon partit encara que guanyaren els blancs, 2-0.

Membres de la corporació municipal, llegendes del club, socis longeus i com no, Paco Bonet foren obsequiats amb l’obra.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.