NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fernando Romay visita als alumnes de l´Elies Tormo

Els alumnes de sisè de Primària guanyen un dels premis del projecte ´Actibasket´

Els alumnes de sisè de Primària de l’Elies Tormo d’Albaida han sigut un dels guanyadors del concurs ‘Actibasket’ convocat per la Fundació Trinidad Alfonso i la Federació Espanyola de Bàsquet. El premi ha sigut la visita de l’ex-jugador del Reial Madrid i olímpic Fernando Romay i l’entrega de dues cistelles de bàsquet plegables i mòbils, a més de balons i material esportiu i educatiu.

Fernando Romay ha estat rebut pels alumnes en la biblioteca, on li han fet moltes preguntes. Allí també li han donat uns detalls per part del centre educatiu, que està molt agraït per un premi que, sobretot, ha portat il·lusió i ganes de fer esport entre l’alumnat.

Romay ha exposat els valors de la pràctica de l’esport que ell tant estima i ha participat en un partidet al pati de l’escola en un acte al que han acudit també alumnes de l’escola de bàsquet del poble. I, com no podíem perdre l’oportunitat de disfrutar de la seua retòrica, ben demostrada quan va ser presentador de televisió, hem aprofitat per a demanar-li una felicitació de Nadal per a tots els nostres telespectadors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.