NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Bonoloto toca a un canalí amb 868.818 euros de premi

És el major premi repartit per ´Quinielas Miguelín´

Un canalí de nom desconegut ha encertat els sis números de la Bonoloto d’anit i s’ha emportat 868.818 euros de premi. El despatx receptor del carrer Llavadors, número 12, conegut com ‘Quinielas Manolín’, ha sigut l’encarregada de repartir el premi i hui eren molts els que s’han apropat fins allí per a temptar la sort i fer apostes.

Amèlia és dona de poques paraules, més que res perquè els nervis se la mengen, però està molt contenta per com està responent la ciutadania. Les vendes augmenten i l’administració que un dia va obrir el seu avi ara segueix formant part de la família.

L’afortunat que s’ha emportat 868.818 euros amb els números 28-48-38-36-42 i 18 no ha aparegut per allí i els veïns de Canals es pregunten qui serà, però als que els ha tocat també la loteria és als propietaris de  ‘Quinielas Miguelin’, perquè la sort d’este veí de Canals i les noves tecnologies han propiciat un augment de vendes considerable.

Ja saben, si volen provar sort, en ‘Quinielas Miguelin’ els esperen amb els braços oberts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.