NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cortefiel obri les seues portes a Plaza Mayor

Una tenda de 650 metres quadrats dóna la benvinguda als clients

Un nou establiment de moda s’ha inaugurat al Centre Comercial Plaça Major de Xàtiva que farà més fàcil la recerca del regal ideal per aquests Nadals. Parlem de “Cortefiel” ubicat en la denominada plaça de la font que compta amb una ampla façana i 650 m2 de superfície. Alberga moda de cavaller i de dona comptant amb les firmes de reconeguda qualitat Pedro del Hierro i Cortefiel.

Des dels seus inicis, en 1945, la marca Cortefiel ha buscat un estil propi, basat en l’elegància, la qualitat, la comoditat i funcionalitat. Es dirigeix a un públic jove als seus hàbits i de ment oberta, disposta a adoptar les noves tendències. Pel que fa a Pedro del Hierro, Grup Cortefiel la va adquirir en 1989, fent de la firma un referent de moda urbana, amb personalitat i estil propi inspirat en l’home i dona cosmopolites i segurs de si mateixos. Moda actual que també s’estén a una ampla oferta en complements.

El Grup Cortefiel és una de les principals companyies europees del sector moda en cadenes especialitzades. Fundat en Madrid en 1880, està present en 79 països amb més de 2.050 punts de venda. Les seues quatre cadenes són Springfield i Women’secret, establiments ja punters i presents al Centre Comercial Plaça Major i Cortefiel i Pedro del Hierro d’estrena a la ciutat.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.