NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Premi de la NASA a la millor foto astronòmica

José Joaquín Chambó és l´autor de la imatge guanyadora del dia 1 de gener

José Joaquín Chambó, veí de la localitat de Vallès és l’artífex de la millor imatge de la dobla cua del nou cometa errant Catalina obtinguda fins ara; tant és així que ha estat reconeguda per la NASA com la Millor Fotografia del passat un de gener. La imatge fou captada el 21 de desembre des de l’ordinador de sa casa en Vallès al connectar –se de forma remota per Internet a un telescopi del observatori de Mayhill, en Nou Mèxic, EEUU.

Catalina, descobert en 2013 passarà aquest diumenge 17 de gener a la seua distància més propera a la Terra, 110 milions de quilòmetres per a no tornar mai. Però aquesta no ha sigut l’única instantània que li ha donat alegries a aquest aficionat. En l’estiu passat va resultar finalista al concurs d’astrofotografia, el més important a nivell mundial, organitzat per l’observatori de Greenwinch.

Treballs publicats en diferents revistes especialitzades aquestes sí preses al seu telescopi.

José Joaquín, treballador d’Inelcom, empresa de telecomunicacions ubicada en Xàtiva es va aficionar a l’astronomia fa 20 anys quan només era un adolescent.

Ell també és el creador de cometografia.es, la web d’observació i fotografia de cometes més completa en castellà. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.