NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Retirada de pancartes reivindicatives

El centre ocupacional Aspromivise retira les pancartes reivindicatives a l´eliminar el Govern valencià el copagament

El centre ocupacional Aspromivise de Xàtiva ha retirat este matí les pancartes reivindicatives que, des de fa dos anys, tenien a la seua façana per a protestar pel copagament dels serveis d’atenció diürna que, als casos més sagnants, suposaven 495 euros mensuals. En total, la trentena d’usuaris del centre ocupacional pagaren l’any passat 68.784 euros.

A més, el Consell Valencià ha anunciat canvis en la dependència ja que, a més d’eliminar-se el copagament als centres d’atenció diürns, s’augmentaran les quanties per a una vida digna un 57 per cent per a les persones amb diversitat funcional i un 24 per cent per a les persones majors, passant a cobrar 345 i 219 euros, respectivament.

Entre altres millores, també es contempla un augment dels diners dedicats a habitatges tutelats i una pujada de les prestacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.