NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

3.264 visitants en només un any al Parc d´Educació Vial i Mediambiental

Només 4 de cada 10 visitants són de La Vall d´Albaida

Un total de 3.264 persones varen disfrutar l’any passat de les sis activitats i tallers d’educació ambiental i les cinc d’educació vial que s’ofereixen el Parc d’Educació Vial i Mediambiental que gestiona la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. Del total, el 60 per cent provenien d’altres comarques.

De la Costera provenen el 14%, de la Safor el 13%, de l’Alcoià-Comtat el 13% i de la Ribera el 13%. A més, 4 de cada 10 xiquets són de la Vall d’Albaida. La majoria són alumnes de Primària, el 36 per cent d’educació infantil i un 5 per cent pertany a col·lectius fora de l’educació obligatòria, deixant una minoria per a l’escola d’estiu.

El Parc proporciona una educació no formal diferent en un espai obert a la natura i compta amb sis activitats i tallers d’educació ambiental i sis més dedicats a l’educació vial en unes instal·lacions que ocupen una extensió de 68.000 metres quadrats.

Les instal·lacions permeten els visitants aprendre continguts envers l’agricultura ecològica, les plantes aromàtiques, ecosistemes forestals mediterranis i la fauna associada. Tot això se suma al més conegut circuit de karts i bicicletes, on mitjançant la pràctica i el joc, s’aprén educació vial. Dividit per zones funcionals i integrat en un entorn naturalitzat amb gran quantitat d'arbres i d'arbusts autòctons com ara carrasques, garrofers, pins o brolla mediterrània, molts d’ells plantats pels propis usuaris, aporten al Parc un espai òptim per a desenvolupar les activitats educatives.

L’extensió i les possibilitats permeten oferir serveis com l’esmentada escola d’estiu o campaments, lloguer de l’àrea d’acampada, organització de jornades, seminaris, tallers i jocs amb temàtiques vials i mediambientals, conferències i xerrades. Enguany, a més, s’ha incorporat l’Aventura per la Vall Blanca, una oferta educativa i d’oci dissenyada per a gaudir i aprendre en contacte amb la natura amb rutes guiades pels paratges més emblemàtics de la comarca com el Benicadell o la Serra Mariola.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.