NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ajuda a Equador des de Xàtiva

Una xerrada exposa el treball del voluntariat de Xàtiva del Fons Valencià per la Solidaritat en una comunitat de dones d´Equador

La xativina Fina García, llicenciada en Psicologia, diplomada en Magisteri i voluntària del Fons Valencià per la Solidaritat, ha visitat a l’Associació de Dones Artesanes de la localitat equatoriana de Biblián per tal d’ajudar-les a crear la seua pròpia empresa com a artesanes de barrets de palla “toquilla”, un producte reconegut internacionalment i que les pot ajudar a eixir de la pobresa en la que viuen.

El treball de Fina García en Equador ha estat necessari per al creixement personal d’estes dones que, malauradament, al seu país no compten amb el suport necessari per al seu creixement personal i econòmic.

El Fons Valencià per la Solidaritat permet ajudar a països en desenvolupament, aportant les nostres experiències per a enriquir-nos tots i viure millor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.