NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vehicle adaptat a discapacitats

Obra Social de Caixa Ontinyent aportarà un vehicle adaptat a Aspromivise per al transport diari dels seus usuaris

L’Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat un conveni per facilitar un vehicle adaptat a Aspromivise (Associació Protectora de Minusvàlids Verge de la Seu) de Xàtiva que facilitarà el trasllat dels usuaris del Centre Ocupacional de la Costera. L’acord s’ha formalitzat al mateix centre amb l’assistència de la presidenta d’Aspromivise, Consuelo Valero i el cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz. La inversió de l’entitat es xifra en 45.000 euros i el vehicle s’entregarà en uns tres mesos ja que precisa d’una adaptació prèvia per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

El Centre Ocupacional de la Costera, gestionat per Aspromivise compta amb 16 treballadors i atén a 75 usuaris, molts dels quals necessiten el transport ja que 43 d’ells resideixen en diverses poblacions de la comarca.

Aquest és el quart vehicle que l’entitat posa a disposició d’aquests tipus de centre després dels aportats al Centre de Dia de Benigànim, al de l’Olleria i a l’Associació Prominusvàlids Psíquics de la Safor. En 2015, més de 254.000 persones es beneficiaren directament de l’obra social realitzada per Caixa Ontinyent que disposa de 25 centres implantats en 13 localitats. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.