NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un col·legi convertit en cinema

El col?legi públic Vicent Blasco Ibáñez de Montesa es converteix en un improvisat cinema com activitat conjunta nascuda del pla de convivència

Aquest matí el col·legi públic Vicent Blasco Ibáñez de Montesa s’ha convertit en un gran i autèntic cinema on no s’ha deixat cap element en el tinter: les aules s’han transformat en sales; les cadires, en butaques; no faltaven els acomodadors, ni les roses, ni el públic, disfressat per a l’ocasió que inclús ha hagut de fer cua per comprar els seus tickets i elegir pel·lícula. Un dia de festa però molt educatiu que naix del pla de convivència del centre.

Al pla de convivència, diferents comissions elaboren una vegada al trimestre una activitat comú per a tots els xiquets sense distincions de nivell o curs escolar. L’elecció en aquest trimestre del projecte de cinema deriva d’unes classes de doblatge.

I tan il·lusionats, ja que han pogut gaudir d’un dels millors films infantils dels últims anys i sinó comproven la cartellera: Frozen, Del revès, Ice Age 3, Gru, Dinosaurio i El Lorax. Pel·lícules de qualitat per a un públic exigent. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.