NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Revitalitzar els polígons del Ferrocarril i el Sandón

Albaida demana a la Conselleria d´Economia el suport necessari per a desenvolupar els polígons

El conseller d’Economia, Rafael Climent, i la directora general d’Indústria, Júlia Company, han visitat Albaida, on s’han entrevistat amb la corporació municipal i els empresaris per a impulsar els polígons industrials del Ferrocarril i el Sandón.

Fruit de la seua visita, els responsables econòmics de la Generalitat s’han compromès a posar a l’abast dels empresaris de la localitat els serveis de l’Institut Valencià de la Competitivitat, entitat que els ajudarà a la planificació del sol industrial d’Albaida ara que sembla que l’economia reviscola.

Recuperar el teixit productiu i revitalitzar l’economia d’Albaida són els objectius d’una reunió que ha aprofitat també per a visitar l’empresa Azkar, dedicada a la logística des de fa 75 anys i exemple de consolidació empresarial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.