NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Butrón guanya en la categoria reina del Nacional de Motocross

El cap de setmana ha reunit a 118 pilots i 6.000 aficionats

Si l’any passat el tancava, aquesta temporada el Complex del Motor d’Albaida ha tornat a obrir el nacional de Motocròs. Aquest ha sigut un espectacular cap de setmana de rècord tant pels pilots inscrits, 118, com de públic ja que 6.000 aficionats han passat per les instal·lacions. El diumenge va tenir altre protagonista, el fort vent que ha estat present durant tota la jornada que afortunadament no va impossibilitar el desenvolupament de cap carrera. El gran favorit i campió del 2015, (10´06) José Antonio Butrón quedava primer en ElitMX1, Simeó Ubach guanyaria en Elite MX2 i Maria Lucas es faria amb la victòria en categoria de 125.

Degut al gran número de participants es tornaren a fer dues mànegues per categoria tant en ElitMX1 com en ElitMX2.

En la primera carrera de categoria reina, Butrón rodaria primer durant tot el temps però tenint bastant a prop als seus immediats perseguidors, Jorge Zaragoza que quedaria segon, Nil Arcarons, Francisco Utrilla i Ander Valentin que seria tercer. En la segona mànega Butrón tornaria a estar davant sempre amb Utrilla darrere. Joan Cros superaria a Nil Arcarons, quedant tercer. Amb la suma de les dues carreres, al pòdium han estat José Antonio Butrón, Francisco Utrilla i Jorge Zaragoza.

En Motocròs 2, el pòdium l’ocuparen Simeó Ubach, Oriol Casas i Jorge Prado tercer tot i que es queia en la primera volta de la primera mànega. En 125, Mario Lucas accedia al primer escaló del pòdium, Joel Antón seria segon i David Jiménez, tercer.

La segona prova del nacional de motocròs tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de febrer en Sanlúcar de Barrameda. Però la gran cita de l’any tindrà lloc ací al Complex del Motor d’Albaida el 30 d’abril i l’un de maig amb la segona prova del Mundial de Supermotard. Comença el compte enrere. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.