NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Prova del Campionat del Món de Supermotard

Tindrà lloc l'ú de maig al Complex del Motor

El Campionat del Món de Supermotard arrancarà el proper 3 d’abril en Jerez, en un calendari que estarà compost per vuit rondes i on per primera vegada en la història farà parada en Albaida el 30 d’abril i 1 de maig. El Complex del Motor d’Albaida es converteix així en seu d’aquest mundial, compartint protagonisme amb altres ciutats com Magione en Itàlia, Poznan en Polònia o Losail en Qatar.

Fa unes setmanes, el complex del motor fou visitat pels promotors del Mundial. Tant Danilo Boccadolce, gerent del BPROM com Gianpaolo Ludici, responsable de logística quedaren meravellats de les instal·lacions i el traçat del circuit, en respecial de la zona de terra que qualificaren com única en el món. El Satff de BPROM comentaren, a més, l’alegria de comptar amb un grup organitzador diferent a les empreses habituals i la nova promoció que se li va a donar en Espanya a aquesta especialitat. La prova s’intentarà consolidar com fixa al calendari durant, com mínim, els propers cinc anys.

Després d’anys de treball, organitzant campionats d’Espanya de motocross, trial, supermotard i d’Europa de Motocross, el Moto Club d’Albaida dóna el gran bot i es llancen al Mundial de Supermotard; una recompensa al treball ben fet. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.