NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montesa arreplega 2.000 euros per a la família a la que se li va cremar la casa

Han venut samarretes i han rebut donacions

El poble de Montesa ha arreplegat 2.000 euros que destinaran a arreglar la casa de la família Vila que es va incendiar a principis de gener i que va costar-li la vida a un dels fills del matrimoni, que compartia casa amb dos dels tres fills que tenen. En total, els organitzadors han venut 600 samarretes per als participants en una marxa solidària, però molts veïns han contribuït també amb donatius individuals, sumant un total de 2.000 euros.

En estos moments, la casa està totalment calcinada i no poden viure allí, per eixe motiu tots han estat acollits per Ricardo Vila, l’únic fill que estava independitzat.

La casa, situada a l’avinguda Silverio Perfecto Sanz Navarro número 58 de Montesa, va quedar totalment calcinada i, com a conseqüència de l’incendi, un dels fills del matrimoni va morir asfixiat. Al poc de temps el pare va faltar degut a una infermetat i en estos moments la mare també està afectada per altra malaltia. La mala sort no abandona a la família Vila que, això sí, es troba agraïda a tot el poble per suport mostrat per la ciutadania.

L’esperança i la solidaritat dels veïns del poble són l’únic que queda a una família castigada per la desgràcia i que, de segur, troba el suport necessari per a seguir endavant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.