NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

63 habitatges des de 220 euros

La Conselleria d?Habitatge permetrà llogar els 29 adossats i 34 pisos desocupats des de fa anys en Albaida per a facilitar l´accés

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament d’Albaida han acordat llogar o llogar amb opció a compra els 29 unifamiliars i els 34 pisos socials que fa anys es varen construir i, fins al moment, ningú ha ocupat malgrat estar a la venda a uns preus que oscil·len entre els 59.000 i els 90.600 euros.

A principis de l’any passat es varen rebaixar els preus, però ni eixa rebaixa ha aprofitat per a incentivar la compra, així que Ajuntament i Conselleria han decidit ampliar les opcions, incorporant la possibilitat del lloguer i del lloguer amb opció a compra, amb preus que van des dels 220 als 300 euros.

Per poder agilitzar les gestions i facilitar la posada a disposició de tots estos habitatges, l’Ajuntament oferirà informació sobre les diferents opcions per adquirir els immobles i recollirà les sol·licituds de les persones interessades al consistori. A més, també poden rebre informació a través de la web de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat, on estan els plànols dels habitats i les seues característiques, a més de fotografies i altra informació d’interès.

El solar on s’ubiquen els habitatges es troba a la zona de Camps de Betilla i el projecte ocupa tres parcel·les, creant una ordenació de dos blocs de cases en la zona situada més al nordoest i altres quatre blocs d’unifamiliars adossats en la zona situada més cap a l’est.

Pel que fa a les cases unifamiliars, la planta baixa s’ubica a la zona de dia, on es troba la cuina, el bany, el menjador i el saló. Dalt hi ha tres dormitoris i un bany complet.

Pel que fa als pisos, hi ha de dos i de tres dormitoris i tots compten amb un balcó orientat cap a l’est.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.