NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Salut Calabuig obri un herbolari a la Plaça del Convent

La coneguda col?laboradora del magazín de la televisió Bon Dia Comarcal amb el seu apartat ?Remeis casolans? s´estrena com a empresaria

La coneguda col·laboradora del magazín de la televisió Bon Dia Comarcal amb el seu apartat ‘Remeis casolans’ ha obert un herbolari a la Plaça del Convent d’Albaida per a oferir productes i serveis a tots aquells interessats en la medicina natural i en els beneficis d’una alimentació saludable. Calabuig, que porta en el sector des de fa anys, s’ha convertit en emprenedora agafant les rendes de l’empresa on, fins ara, havia treballat.

En l’Herbolari de Salut trobem productes naturals que milloren la nostra salut, alimentació específica per a celíacs, classes de reiki i, fins i tot, un servei de dietètica que té molt d’èxit.

Fer d’una alimentació saludable un hàbit diari és la clau d’una bona salut, que sempre pot complementar-se amb suplements a base d’extractes naturals. En la varietat i la qualitat trobem el punt diferenciador d’esta tenda.

I, com que les noves tecnologies són claus per a l’èxit i la difusió del seu treball diari, Salut Calabuig ofereix la possibilitat de seguir la seua tasca al front del negoci a través de facebook, o de posar-se en contacte amb la tenda a través de correu electrònic o per telèfon.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.