NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El poble votarà si vol canviar les festes a cap de setmana

Les votacions tindran lloc el diumenge 10 d´abril

Anna és un poble de La Canal de Navarrés que no arriba als 2.800 habitants i, damunt, molts d’ells treballen o estudien fora i tornen al poble els caps de setmana. Per eixe motiu, l’Ajuntament sotmetrà a votació el diumenge 10 d’abril el canvi de les dades festives per vore si els ciutadans estan d’acord en fer-les coincidir en cap de setmana, animant així l’activitat al municipi.

La tradició mana que les festes comencen el 13 de setembre amb la baixada del Crist i s’acaben el dia 22 amb la pujada, però la nova proposta planteja fer coincidir els actes principals amb el cap de setmana i així s’ha enviat per carta a cada casa del poble.

L’objectiu és tractar de conciliar els interessos dels col·lectius involucrats i el d’aquells veïns que, per qüestions laborals o acadèmiques, no poden disfrutar de les celebracions. La modificació planteja distribuir en tres setmanes el conjunt d’activitats i reserva un cap de setmana per als moros i cristians, altre per als actes religiosos i un tercer per als bous al carrer. Amb esta modificació, el Dia del Crist, que abans variava en funció del calendari, passaria a celebrar-se dissabte de forma inamovible, perquè la intenció és que la devoció al Crist perdure per damunt de tot.

Si guanyara l’opció del canvi, la modificació es posaria en marxa este mes de setembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.