NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mònica Oltra celebra en Xàtiva el desè aniversari de la residència de dependents

La vicepresidenta de la Generalitat comparteix paella i la cremà de la falla amb els residents

La residència xativina de Caixa Ontinyent de l’Institut Valencià d’Acció Social, ha celebrat el seu desè aniversari amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, que ha aprofitat la jornada per a disfrutar d’una paella amb els usuaris, ela familiars i els treballadors, coneixent de primera mà les seues necessitats.

L’objectiu del Govern de la Generalitat és canviar el model d’atenció als dependents que, en la residència de Xàtiva, en són 40, lluitant per la millora de la seua qualitat de vida i ajudant-los a ser menys dependents.

Oltra ha aprofitat per a visitar l’exposició de fotografies del centre, amb imatges retrospectives del desè aniversari d’un projecte il·lusionant gràcies a la feina diària dels professionals que cuiden a les persones que més ho necessiten.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.