NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Caixa dona una furgoneta adaptada al Centre de Dia

El vehicle està valorat en 30.000 euros

Obra Social La Caixa feia ahir entrega d’una furgoneta adaptada al Centre de Dia d’Aielo de Malferit que ha tingut un cost de 30.000 euros. El nou vehicle adaptat compta amb capacitat per a 9 usuaris i amb un servei de rampa hidràulica que millorarà el treball del personal encarregat. La funció de la nova furgoneta servirà per al transport i recollida dels usuaris del Centre de Dia i respondrà a les necessitats del servei, d’una forma més ràpida i còmoda. L’acte, que tenia lloc al Pati dels Jubilats de la població ha comptat amb la presència de l’alcalde, el Director de l’Ària de Negocis d’Ontinyent, Jorge Balbastre i la directora de l’oficina de La Caixa d’Aielo, Carmen López, entre altres veïns i veïnes.

Els membres de la Caixa i els representats de l’Ajuntament han visitat les instal·lacions del Centre de Dia mentre els membres i usuaris de la mateixa han conegut de primera mà l’ús del nou vehicle adaptat que hui mateixa a començat a funcionar pels carrers de la localitat. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.