NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent celebra la I Setmana de la Salut

Tindrà lloc del 4 a l´11 d´abril

Tècnics, professionals i associacions de l’àmbit sanitari participaran en la I Setmana de la Salut d’Ontinyent, que ha estat impulsada des de l’ària de Política per a les Persones. Tallers, xerrades i altres activitats tindran lloc del 4 al 11 principalment a la Sala Gomis.

El programa comença el 4 d’abril amb un Taller de Primers Auxilis i un taller-xerrada sobre “Educació sexual afectiva: passat present i futur”. El dia 5 els tallers versaran sobre “La teua salut, el metge ho pot tot?” i “Prevenció i tractament de conductes addictives. La família com a pilar fonamental”. El 6 d’abril es parlarà dels “Falsos mites sobre l’alimentació del s. XXI” i el dijous tindrà lloc la taula redona “Prevenció primària i secundària del càncer. Detecció precoç”.

L’Associació Parkinson Benicadell es suma a la Setmana de la Salut amb la celebració del desè aniversari de l’entitat que inclou el 8 d’abril la V edició del seu festival benèfic amb la participació de grups i cantants de diverses èpoques com els Tex- Mons, los Saltos, Grupo Mio, la Trastienda o Troya. Enguany està dedicat a la memòria del seu fundador, José Ramón Tormo.

Entre les entitats i col·lectius participants trobem a més de l’Associació Pàrkinson Benicadell; als tècnics de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de la Mancomunitat, Proyecto Hombre, farmacèutics locals, metges del SAMU i altres professionals sanitaris.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.