NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pàrkinson tanca les activitats de la Setmana de la Salut

El neuròleg Samuel Díaz explica els avanços en investigació

Ontinyent ha tancat les activitats de la Setmana de la Salut amb una xerrada sobre la malaltia de Pàrkinson que ha tingut lloc al Centre Integral de Majors de Sant Rafel, una vesprada dedicada a una infermetat crònica i degenerativa que sol afectar als majors de 70 anys i que comença amb tremolors, lentitud de moviments i problemes d’equilibri i coordinació.

Els símptomes més visibles del Pàrkinson són els tremolors, els problemes d’equilibri i coordinació, la lentitud de moviments i la rigidesa en tronc i extremitats i, malgrat que la majoria de malalts són majors, als darrers anys estan detectant-se casos a partir de 40 anys.

De moment no hi ha cura per a una infermetat que afecta més a homes que a dones, però si es detecta a temps i es posa tractament, els símptomes es desenvolupen més lentament.

L’esperança de vida de les persones amb Pàrkinson és la mateixa que per a individus sense eixa malaltia i, afortunadament, hi ha moltes opcions de medicació, així que res està perdut si hi ha una detecció precoç i un tractament adequat per a garantir la millor qualitat de vida possible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.