NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Escola d´empoderament

L´autoestima i les habilitats de comunicació tanquen la primera edició

El sexòleg municipal d’Ontinyent ha estat hui l’encarregat de la última sessió de la I Escola d’Empoderament, dedicada a l’autoestima i les habilitats de comunicació. La I Escola d’Empoderament, organitzada per la Regidoria de la Dona i Igualtat, en coordinació amb la de Serveis Socials Generals, ha comptat amb la participació d’una vintena de dones que han estat afectades per la violència de gènere i eren usuàries del servei de Teleassistència

Esta escola s’ha desenvolupat entre els mesos de febrer i abril, i ha inclòs una sèrie d’accions per la sensibilització en matèria d’igualtat i contra la violència de gènere que es plasmen en forma de tres tallers diferenciats: un de reflexió sobre estereotips i mites en la relació de parella; altre sobre hàbits i mancances que porten a la vulnerabilitat i finalment les classes d’autoprotecció.

l’Escola d’Empoderament va dirigida a dones víctimes de violència de gènere i d’aquelles mares usuàries del Servei de Menors i Família del departament de Serveis Socials Generals que presenten carència d’habilitats a l’hora de fer front a una relació de parella saludable. La captació de totes les destinatàries s’ha realitzat des de Serveis Socials de l’Ajuntament i el centre Infodona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.