NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´English week´ amb concert dels Beatles

El col?legi Elías Tormo d?Albaida organitza una setmana de l'anglès amb nombroses activitats per als escolars

Assolir coneixements a través de les emocions és garantia d’aprenentatge i això ho sabem ben bé al col·legi Elías Tormo d’Albaida, que ha treballat de valent durant una setmana per a dedicar-li a l’anglès tota l’atenció que mereix. Este idioma és el més estudiat i al voltant de 375 milions de persones tenen l’anglès com a primer idioma. A més, en l’actualitat és la tercera llengua més parlada després del xinés i l’espanyol, així que aprendre anglès és quasi una obligació si volem moure’ns pel món.

Amb l’aprovació de la directiva del centre, la implicació de tot el professorat, la col·laboració de l’ajuntament i de diferents associacions del poble, la setmana de l’anglès ha estat tot un èxit, ja que els xiquets han aprés a través de jocs i activitats diverses.

Al festival final dedicat als Beatles, cada classe, tant d’Infantil com de Primària, ha cantat alguna cançó d’este emblemàtic grup anglès i mestres jubilats del centre han estat convidats per a retrobar-se amb la seua època més hippie.

Però ací no acaben les activitats organitzades al centre, perquè este dissabte està prevista una jornada de portes obertes on hi haurà exhibicions de pàdel, bàsquet, pilates i ballet, esports que volen implantar-se l’any que ve a este centre, referent a tota la comarca pel seu treball diari per l’educació dels nostres menuts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.