NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Segona prova del mundial de Supermotard

Serà els dies 30 d´abril i 1 de maig

La ciutat d’Albaida estarà el 30 d’abril i l’1 de maig en l’elit del motociclisme mundial. El Complex del Motor acollirà la segona carrera del Campionat del Món de Supermotard. Es compleix així un somni del Motoclub Albaida que des del seu naixement ha organitzat gran quantitat de carreres tant a nivell territorial, com nacional, europeu i ara internacional.

Aquest GP Comunitat Valenciana tindrà una gran repercussió a nivell internacional. L’any passat, 147 països de 6 continents van rebre el magazine de Supermoto comptant amb més de 30 milions d’espectadors i un total de 97 països realitzaren la cobertura televisiva del campionat.

L’espectacle està garantit. Els esportistes que ja entrenen al Complex del Motor afirmen que el circuit és un dels millors del calendari, sobretot, la seua magnífica zona de terra.

Les carreres, que comptaran amb els millors especialistes i equips del món d’aquesta especialitat les integraran entre 15 a 20 pilots; seran curtes i intenses.

Un circuit que sempre s’elogia però tot i així amb algunes mancances. Pensat en futures edicions s’haurà d’ampliar la zona d’asfalt, el que ja sí s’està fent és asfaltar els camins d’accés.

El treball de mesos culminarà en una setmana on el Complex acollirà a unes 8.000 persones.

Les entrades es poden aconseguir, de manera anticipada fins al dia 27 a la web del motoclub albaida i ticketea.com i en taquilles els dies del campionat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.