NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ferry's dóna 50 caixes de roba a xiquets de Paraguai

La familia de Rebeca Borrás, la jove de Xàtiva que va morir atropellada en València, paga el transport

En gener del 2013, un conductor que quadruplicava la taxa d’alcohol, s’emportà per davant a Rebeca Borràs que creuava en bicicleta el carrer Sant Vicent Màrtir de València. La mort d’aquesta jove xativina de 20 anys dóna ara vida a setanta xiquets paraguaians, fills de famílies conflictives; els que gaudeixen d’un menjador de claretians on poden emportar-se a la boca almenys un dinar calent al dia. La fotografia de Rebeca presideix aquest menjador ja que les aportacions fetes en la seua memòria han sigut fonamentals per posar-lo en marxa. Aportacions de diners però també de roba, com la donació feta per Ferry’s; 56 caixes de tèxtil de deu quilos cadascuna.

Des de 1928, la marca Ferry’s està present al mercat espanyol. La nova gerència ha continuat apostant per la fabricació 100% espanyola. Un firma referent per a un ampli segment de la població que valora el confort i durabilitat de les seues peces.

Actualment l’empresa, ubicada en Canals, compta amb 60 treballadors. Compten amb dos tendes físiques, una en Xàtiva i altra en Algemesí i la venda on-line s’ha convertit en una ferramenta molt exitosa. Aquesta de Paraguai no és l’única donació important escomesa per Ferry’s. Hi ha altres com les fetes a Càritas València o la Congregació de Germanes del Corder.

La missió de Paraguai que ens ocupa fou encetada pel Pare Àngel, ja desaparegut, que fou professor allà en 1966 al col·legi Claret. Precisament els claretians visiten cada any Xàtiva on celebren missa i reben ajudes econòmiques per col·laborar en les seus accions missioneres. D’ací va nàixer la iniciativa.

La roba de Ferry’s, malgrat que va tardar tres mesos en arribar ha sigut més que benvinguda i tot gràcies a Susana Llopis, de Canals, mare de Gema i iaia de Rebeca, la vertadera artífex del projecte.

En la seua memòria també trobem aquesta escultura, una bicicleta col·locada junt a l’estació Joaquim Sorolla de València. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.