NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Chareyre, campió del Mundial de Supermoto al Complex del Motor

La segona cita del Campionat del Món de Supermoto s´ha disputat aquest cap de setmana en Albaida

La segona cita del Campionat del Món de Supermoto s’ha disputat aquest cap de setmana en Albaida, al Complex del Motor per on han passat més de cinc mil persones i proclamant guanyador al francès Thomas ChareyreDos dies de forts contrastos provocats per la climatologia ja que el dissabte pel matí el sol va lluir amb força però al voltant de les quatre, una gran tempesta donaria per finalitzada la jornada del Mundial. Tot i així, el Moto Club Albaida, encarregats de l’organització, han acabat molt contents de tot l’aconseguit.

 

 

Ahir diumenge, als entrenaments cronometrats donaren pas a les dos mànegues del mundial. En la primera, Chareyre liderà amb autoritat. Lukas Hollbacher acabaria segon  i Kejmar tercer, sense variar llocs en totes les voltes. El millor espanyol en aquesta mànega seria David Giménez que va lluitar per ser quart. En la segona va haver una gran batalla per la victòria entre Hollbacher, Marc Reiner Schimidt i Chareyre. Als últims girs, Lukas s’anava a terra i Thomas ha passat a encapçalar al grup per a vèncer. Schmidt creuaria meta segon i Hollbacher tercer. Tres pilots que han estat als caixons d’honor. De nou, Giménez seria el millor dels espanyols.

 

 

 

 

En l’Europeu, S2, Vorlicek estaria sempre primer. Sitniansky rodaria segon però en l’última volta, Bussei l’avançava pera creuar la meta darrere de Petr. Lladós, després d’una eixida regular, remuntava fins la quarta posició. En la segona, Vorkicek tornaria a guanyar per a pujar a l’escaló més alt del pòdium. Bussei faria segon i Sitniasky, tercer.

 

 

 

 

Al Campionat d’Espanya David Giménez, Gerard Bailo, Joan López i Pablo López pujaren al primer escaló del pòdium.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.