NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canvi de look gràcies a Adexa

L´objectiu és dinamitzar el sector comercial

La secció de comerç d’Adexa continua creant campanyes innovadores amb l’objectiu de dinamitzar el sector. L’última és “Cámbiame” que emulant al programa televisiu realitzarà un canvi de look gràcies a la col·laboració dels establiments associats. Ahir arrancava la campanya en Xàtiva que continuarà aquest divendres, aprofitant els dies de mercat. Molts foren els interessats i veïns que buscaren les càmeres de “Cámbiame” per realitzar-se la fotografia corresponent i per explicar els motius de voler sotmetre’s a una transformació. Les instantànies es pujaran al Facebook d’Adexa i la més votada serà la guanyadora.

Així que ja ho saben. Aquest divendres sobre les dotze en la plaça la Bassa, tot el que vullga canviar ha de buscar les càmeres d’Adexa. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.