NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Trobar feina al bar

Dos bars de l´Olleria i l´Espai Ideo acolliran un taller per a trobar feina

L’Ajuntament de l’Olleria ha posat en marxa un taller per ajudar a trobar feina que, en lloc de realitzar-se en les instal·lacions municipals, ix al carrer en busca dels més joves. Els bars Catarsi i Una Altra Cosa acolliran estes xerrades els dies 14, 21 i 28 de maig a les quatre de la vesprada, a l’hora del cafè, convertint-se en una bona oportunitat de formar-se i animar-se a emprendre.

Però ací no acaben les iniciatives de l’Ajuntament per animar a emprendre, formar-se i buscar feina, perquè el dia 17 de maig comença un curs de Wordpress per a la creació i disseny de pàgines web, una ferramenta que ens obri tot un món de possibilitats laborals i que ha esta triada per ser la més votada en una enquesta ciutadana feta a la localitat.

El curs és totalment gratuït, tindrà lloc a l’aula d’informàtica del Centre Social i els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’ADL o trucant a l’Ajuntament. Al curs podran assistir entre 8 i 16 alumnes i té una durada de 20 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.