NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.300 euros en premis als clients més fidels

Comerç In enceta la campanya ´Ens vegem dijous o dissabte?´

Comerç In d’Ontinyent han presentat la campanya de fidelització “Ens vegem dijous o dissabte?”, una iniciativa amb la què repartiran més de 1.300€ en premis als seus clients durant el mes de maig. Es tracta d’un projecte que pretén revitalitzar el sector comercial, animant a les compres per part dels ontinyentins, però també de tots aquells que tenen a la capital de la Vall d’Albaida com a referent comercial.

Esta nova campanya premiarà la fidelitat dels clients amb diferents premis amb un enfocament innovador, ja que es planteja premiar als que realitzen les seues compres els dissabtes, però també els dijous, dia universitari per excel·lència.

A més, a esta idea li sumem un altre element, i és què el termini què disposaran els afortunats i afortunades per a consumir el premi serà l’equivalent en minuts a l’import que els haja tocat; de manera que el guanyador de 50€ disposarà de 50 minuts per a consumir-lo i, així, en tots els premis.

Cada dijous del mes de maig es repartiran 1 premi de 50€, dos premis de 30€ i tres premis 20€; els dissabtes seran 5 premis de 30€ cada dia, i, a estos, es sumaran dos premis de 50€ que es sortejaran entre els client que envien una foto gaudint del seu dia de compres al whatsapp de l’associació. Per participar, els compradors només hauran de passar la seua targeta +In al realitzar les seues compres i el programa assignarà els premis de manera aleatòria. A més, acumularà el premi a la seua targeta.

La campanya va acompanya de l’eslògan “Apostem per tu” perquè amb ell volem remarcar la importància del sector en la ciutat, la seua economia i el seu entorn; animant a consumir en el comerç local, una aposta que també fa l’Ajuntament.

Per altra banda, ahir es va aprofitar per a realitzar el sorteig de la campanya posada en marxa per a commemorar l’aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, una iniciativa que ha consistit en el sorteig d’una tableta BQ, un llibre del Quixot adaptat al castellà actual i cinc premis de 30 euros.

Carlos Cucart ha guanyat la tablet, Cristina Ferri el llibre del Quixot i Virtudes Torró, Layla Tjayli, María Teresa Tomás, Yolanda Barberà i Ricardo Cucart el premi de 30 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.